21 Iunie 2010

Iesenii risca sa ramana fara apa calda din cauza datoriilor catre Romgaz



CET Iasi nu va relua furnizarea apei calde in Iasi din cauza datoriilor la Romgaz, in conditiile in care iesenii nu au apa calda de doua saptamani deoarece, sustine conducerea centralei, s-a realizat revizia anuala a sistemului de termoficare.
"Ne cerem scuze pentru faptul ca nu vom putea relua furnizarea apei calde menajere, desi revizia anuala a sistemului de termoficare a fost finalizata. Avand in vedere nivelul redus al incasarilor precum si sechestrul pus de ANAF, SC CET Iasi SA a fost in imposibilitate de a achita facturile restante la Romgaz Medias", a declarat directorul CET, Dorin Ivana, prin intermediul unui comunicat de presa, informeaza NewsIn.

Reprezentantii asociatiilor de proprietari din Iasi au declarat recent ca revizia anuala a sistemului a fost devansata cu doua luni tocmai din cauza datoriilor pe care centrala le are la Romgaz. Conducerea CET Iasi a mai anuntat ca la inceputul saptamanii viitoare este programata o intalnire cu furnizorul de gaze naturale la primarie in incercarea de a debloca situatia.

CET Iasi are datorii de peste 30 milioane lei la Romgaz Medias, o parte din suma fiind esalonata. Iarna trecuta, Romgaz a intrerupt in mai multe randuri furnizarea de gaze naturale la centrala ieseana din cauza datoriilor.



Citeste si