22 Iunie 2010

O companie austriaca de transport investeste 1,9 mil. euro la Sibiu



Compania austriaca de transport de marfa si logistica Gebrüder Weiss va investi 1,9 milioane de euro in construirea unui nou terminal logistic la Sibiu, ce se va extinde pe o suprafata de teren de peste 30.000 metri patrati, urmand sa fie finalizat in toamna acestui an.
Terminalul logistic va beneficia de aproximativ 1.000 metri patrati destinati operatiunilor de cross-docking (punct de tranzit - n.r.).

"Investitia va aduce servicii logistice de clasa A in centrul tarii, acolo unde este concentrat un numar important de operatorii economici", spun reprezentantii companiei, conform NewsIn.

De asemenea, furnizorul de servicii logistice Gebrüder Weiss a inaugurat la sfarsitul saptamanii trecute un nou terminal logistic la aceeasi locatie.

Reteaua logistica Gebrüder Weiss, cu sediul principal in Lauterach (Vorarlberg, Austria), are la nivel mondial peste 4 500 de angajati si 137 de puncte de lucru. In Romania, Gebrüder Weiss SRL opereaza prin terminale si centre de cross-dock in Bucuresti, Arad, Sibiu, Bacau si Craiova.



Citeste si