11 Noiembrie 2010

Plus a deschis un magazin in Motru



Compania de retail cu profil de discount Pludi Market a deschis in localitatea Motru, din judetul Gorj, al 106-lea magazin al retelei Plus, in urma unei investitii de 1,5 milioane de euro.

Noul magazin de proximitate Plus are o suprafata totala de 1.200 metri patrati, dintre care 900 metri patrati suprafata de vanzare si 300 metri patrati spatii aferente, se arata intr-un comunicat al retailerului, potrivit Mediafax.

Unitatea este o constructie de tip "freestander", care respecta un format standard si dispune de 75 de locuri de parcare.

De la inceputul anului, compania a deschis magazine in Rosiorii de Vede, Vaslui, Satu Mare, Husi, Odorheiu Secuiesc, Slobozia, Cluj-Napoca, Cristuru Secuiesc si Valenii de Munte.

In februarie, grupul german Lidl a anuntat ca va prelua de la Tengelmann retelele de magazine de discount Plus din Romania si Bulgaria. Lidl face parte din grupul german Lidl & Schwartz, care opereaza in Romania reteaua de hipermarketuri discount Kaufland.

Saptamana trecuta, Consiliul Concurentei a autorizat operatiunea de concentrare economica prin care Lidl Germania a preluat controlul magazinelor Plus din Romania.

Plus a deschis primele magazine in Romania in anul 2005. Reteaua are o gama de peste 1.500 de produse.



Citeste si