Noua economie inseamna o adaptare la felul in care traieste, gandeste si mai ales se comporta clientul anului 2011, spune Andrei Alecu, antreprenorul care detine alaturi de un partener de afaceri franciza Hugo Boss in Romania.
"Noua economie ma face sa ma gandesc la vremurile pe care le traim. Vremuri noi, dar totusi deja vechi. Noua economie inseamna pentru mine o adaptare la felul in care traieste, gandeste si mai ales se comporta clientul anului 2011. Noua economie ma face sa ma adaptez la noile cerinte ale pietei in care activez si la noile standarde", afirma Alecu.

Despre noua economie in fashion, tanarul antreprenor crede ca aceasta industrie "a fost printre cele mai afectate".

"Fiind vorba de fashion, lumea a inceput sa se gandeasca de 2 ori inainte sa inceapa sa faca cumparaturi cum faceau odata. Hainele, accesoriile, bijuteriile au trecut pe ultimele locuri in ceea ce priveste prioritizarea bugetului de cumparaturi", explica Andrei Alecu.

Wall-Street.ro, cel mai citit cotidian online de business din Romania, s-a relansat sub sloganul “Pentru o noua economie”. Traim intr-o economie in care totul este in schimbare. Este vorba despre noua economie. Provocarile trebuie innoite permanent!

Alecu crede ca si in noul format, wall-street.ro va continua sa furnizeze informatii folositoare atat despre mediul de business din Romania, cat si din lume.

"Felicit wall-street.ro in primul rand pentru aceasta repozitionare si va doresc mult succes. Pentru oamenii de afaceri din Romania, wall-street.ro reprezinta doza de informatii necesare bunului mers al fiecarei afaceri in parte, indiferent de domeniu", spune Andrei Alecu.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri