Sesiunea de deschidere a Summit-ului va incepe la ora 11.00 si va dura doua ore. Dupa pranz, participantii vor lucra in echipa, intr-un grup de lucru pentru care participantii si-au exprimat optiunea. Fiecare participant va lucra alaturi de ceilalti membri ai comunitatii RBLS pentru a defini mai in detaliu problemele specifice in domeniul ales, identificand 3-5 prioritati tactice si pentru a genera proiecte care sa rezolve ceva concret.

La finalul primei zile de Summit, fiecare grup de lucru va prioritiza 2 proiecte concrete, descrise intr-o forma standardizata, deja existenta.

Vineri dimineata, fiecare lider de proiect va prezenta in plen proiectul pe care si-l asuma, iar la finalul sesiunii, participantii vor putea alege sa se implice in oricare dintre proiectele prezentate. In ultima sesiune de lucru a Summitului, liderul de proiect va conduce discutiile pentru a genera un plan coerent de implementare, impreuna cu echipa pe care a inspirat-o sa i se alature in punerea in practica a ideii sale.

Citeste si:

Dan Pascariu, presedintele Consiliului de Supraveghere al UniCredit Tiriac Bank, membru al boardului fundatiei RBL, considera ca liderii adevarati sunt doar cei care creaza alti lideri. „Noi trebuie sa transmitem mai departe, sa cream alti lideri”, spune Pascariu.

El considera ca tinerii au in cea mai mare parte modele false, iar oamenii care au succes trebuie sa arate ca succesul nu este intamplator.

Vezi in documentul anexat cine sunt participantii la Summit-ul RBLS.