La a doua editie a Romanian Business Leaders Summit, care va avea loc pe 7-8 februarie 2013, in Bucuresti, la Howard Johnson Grand Plaza Hotel, vor fi prezenti ministrul Economiei, Varujan VOSGANIAN, ministrul pentru IMM-uri, Turism si Mediul de Afaceri, Maria GRAPINI, consilierul premierului Romaniei pentru relatii economice, Dragos ANDREI, economistul-sef al Bancii Nationale a Romaniei, Valentin LAZEA, secretarul de stat pentru Invatamant Superior din cadrul Ministerului Educatiei, Gigel PARASCHIV, ambasadorul Marii Britanii in Romania, E.S. Martin HARRIS, ambasadorul Finlandei in Romania, E.S. Ulla VAISTO si ambasadorul Poloniei in Romania, E.S. Marek SZCZYGIEL.

Programul celei de a doua editii a Romanian Business Leaders Summit are la baza trei teme centrale: EDUCATIE, BUNA GUVERNARE si ANTREPRENORIAT.

Temele sunt rezultatul consultarii de peste an a comunitatii Romanian Business Leaders, privind tendintele majore pentru economie si societate in 2013. Ele au fost confirmate de peste 200 de lideri din business care au participat la cercetarea AGENDA ROMANIA din mai 2012 si la mesele rotunde din Timisoara (martie), Cluj-Napoca (iunie), Oradea (septembrie) si, cel mai recent, Bucuresti (decembrie).

Citeste si:

La Summit, vor fi doua zile de lucru dedicate pentru a proiecta viitorul. Liderii participanti se vor uita la rezultatele proiectelor Romanian Business Leaders, vor extrage invataminte si bune practici dupa primul an de activitate, vor accesa o serie de metode creative de a rezolva probleme si vor genera noi proiecte prin care sa construim, impreuna, un mediu mai bun pentru afaceri si societate.

Vezi aici cine sunt participantii la Summit.