Astfel, antreprenori si executivi cu experienta in companii nationale si multinationale din Romania si membri ai comunitatii Romanian Business Leaders (RBL) - Antrenorii au participat marti seara alaturi de echipa si partenerii proiectului, la evenimentul de lansare a programului, gazduit de Consiergo, la Palatul Cesianu-Racovita.

„Business-ul autohton are resurse neexploatate de incredere si intrajutorare. Cateva zeci de oameni extraordinari care prin munca, darzenie si curaj au cladit companii puternice se reunesc azi in echipa de Antrenori de Business a RBL. Ca Antrenori, ei pornesc sa indrume primii 33 de antreprenori mai mici, ale caror provocari le inteleg, pentru ca, pe drumul de constructie a unor afaceri de succes, au trait experiente si emotii similare. Este o oportunitate incredibila pentru cei ale caror afaceri, desi stabile, nu au facut inca saltul de la antreprenoriatul de subzistenta la cel generator de prosperitate. Si este o ocazie speciala in care celebram spiritul inovator si vocatia de constructie a antreprenoriatului romanesc”, a declarat Sergiu Negut, liderul proiectului „101 companii de la stres la succes”, cu ocazia lansarii primei faze a programului.

Procesul de selectie a primilor 33 de antreprenori (dintr-un total de 101) este in desfasurare, primele aplicatii primite fiind momentan in faza de evaluare.

Inscrierile sunt deschise pana la data de 10 iulie 2013 si se realizeaza prin completarea, salvarea si trimiterea unui formular electronic la 101@rbls.ro.

Partenerii proiectului sunt Business Days, Club Intreprinzatorului Roman, Consiergo, Crama Atelier, Fundatia Friends for Friends, Fundatia LEADERS, Fundatia Nationala a Tinerilor Manageri, Fundatia Post-Privatizare, JCI Romania si Maastricht School of Management.

Mai multe detalii despre proiect.