Seminarul va fi sustinut de Iulian Chihaia (Human Invest- companie de training), Dan Cirstea (United-agentie de marketing specializata pe centre comerciale) si Sorin Axinte (Glue- companie de strategie de marketing si branding).

Antreprenorii debutanti si aspiranti interesati se mai pot inscrie in acest program, in functie de locurile ramase disponibile, printr-un email la ateliere@rbls.ro sau la numarul de telefon 0722.799.999.

Programul Ateliere de Antreprenoriat isi doreste sa pregateasca fondatorii de afaceri sa inteleaga si sa depaseasca principalele probleme cu care se confrunta la inceputul carierei de antreprenor.

Pana acum la aceste ateliere au participat manageri si antreprenori precum Silviu Hotaran, Radu Georgescu, Radu Manolescu, Vlad Tausance, Sorin Tranca, Ana Maria Andronic, Dan Humelnicu , Daniela Cretu, Anca Bidian, Dan Bulucea, Florin Stoleriu, Sorin Mindrutescu, Dragos Dinu, Iulian Chihaia, Dan Cirstea, Sorin Axinte, Bogdan Tudor, Catalin Grigorescu, Codrut Nicolau, Iuliana Stan, Adela Jansen.