(P) RePatriot Summit - Noi facem Romania mai buna!, 4-7 octombrie 2018

La Alba Iulia, antreprenori romani de pretutindeni se unesc pentru a face afaceri acasa. Imprastiati in cele patru zari ca sa-si caute succesul, romanii revin acum acasa, la Alba Iulia, in capitala de suflet a neamului romanesc. Cei care au reusit in afaceri in Occident si antreprenori din Romania sunt chemati sa se inscrie la Summitul RePatriot desfasurat intre 4-7 octombrie 2018 sub deviza „Noi facem Romania mai buna!”

La 100 de ani de cand romanii si-au implinit visul de a trai impreuna in aceleasi hotare, RePatriot doreste sa transforme acest vis in realitatea unei Romanii prospere si ii cheama pentru aceasta, tot in orasul Marii Uniri, pe toti antreprenorii din tara si din afara, purtatori ai credintei ca „se poate”, alaturi de reprezentanti ai administratiei si ai mediului academic.

Cel de-al treilea Summit RePatriot va fi cea mai buna ocazie pentru antreprenorii din Diaspora si din Tara de a identifica idei si oportunitati de afaceri, de a stabili noi parteneriate strategice si de business care sa aduca profit si sa contribuie la dezvoltarea Romaniei.

Intr-un excelent cadru pentru networking, promovare reciproca si descoperire a potentialului turistic al zonei, la Summitul de la Alba Iulia vor fi prezentate, intre altele, si contextul investitional romanesc si oportunitatile pe care Romania le ofera investitorilor romani din Diaspora.

Ultimele inscrieri pentru Summitul RePatriot se desfasoara zilele acestea prin completarea unui formular disponibil la repatriot.ro/summit-2018/. La aceeasi adresa sunt disponibile si agenda preliminara a evenimentului si informatii legate de cele doua editii anterioare. Mai multe detalii pe www.repatriot.ro si prin email la summit@repatriot.ro.

Anul acesta, in premiera, Repatriot va premia romanii de succes de pretutindeni, care s-au remarcat peste hotare, prin noul proiect „Top 100 Romani de Pretutindeni”, despre care puteti vedea mai multe pe repatriot.ro/summit-2018/top-100/.

Mesajul organizatorilor este simplu: Hai sa facem impreuna afaceri Acasa! Centenarul inseamna, in primul rand, sa ne unim fortele pentru un viitor asa cum ni-l dorim!

---
RePatriot este un proiect Romanian Business Leaders - cea mai reprezentativa organizatie de afaceri pentru capitalul romanesc din Tara si din Diaspora.

Setari Cookie-uri