"Nu am de gand sa fac rabat de la drumul meu echilibrat. Toate la timpul lor", a spus Vass, intr-o interventie telefonica la Realitatea TV.

Ea le-a transmis multumiri colegilor din PDL care au desemnat-o si a subliniat ca decizia de a refuza nominalizarea tine de argumente personale, anunta Mediafax.

"Le multumesc tare, tare mult colegilor din PDL care si-au pus increderea in mine", a mai spus Vass, refuzand sa faca alte precizari.
Andreea Paul Vass, Gabriel Berca, Cristian Petrescu, Alexandru Nazare, Stelian Fuia, Catalin Baba, Razvan Mustea, Claudia Boghicevici si Bogdan Dragoi sunt propunerile PDL pentru ministri in Cabinetul Ungureanu, au declaratsurse din partid.

Citeste si:

Conform surselor citate, Andreea Paul Vass a obtinut cel mai mic numar de voturi in Colegiul Director al PDL, dintre persoanele propuse de partid ca ministri in Cabinetul Ungureanu.

Potrivit gandul.info, in principiu, liderii PDL nu au avut mari obiectii in privinta noilor ministri, singura problema fiind in cazul Andreei Paul Vass, propusa de Emil Boc, pentru a-i lua locul lui Ion Ariton. "Ce sa caute la Economie cand nu stie care este diferenta dintre watt si volt", ar fi comentat un lider PDL nemultumit.