Directorul general al Exxon Mobil, Rex Tillerson, a primit pentru anul trecut o compensatie financiara in valoare de 34,9 milioane de dolari, in urcare cu 20% fata de nivelul aferent anului anterior, transmite Reuters, citat de Mediafax.
Compania a aratat, intr-un comunicat, ca nu considera ca are motive sa-si schimbe politica privind salariile si pachetele de compensatie financiara, masura ceruta de unii actionari.

Directorul general al Chevron Corp, John Watson, a primit pentru 2011 o compensatie totala de 24,7 milioane de dolari, in urcare cu 52%.

Pachetul de remuneratie al lui Tillerson cuprinde bonusuri in actiuni de 17,9 milioane de dolari si un salariu de baza de 6,8 milioane de dolari.

Watson a primit un salariu de 5,6 milioane de dolari, restul pachetului reprezentand actiuni, optiuni de achizitie viitoare de actiuni si bonusuri esalonate.

Consiliul director al Exxon, cea mai mare companie petroliera din lume, isi bazeaza deciziile privind compensatia directorilor pe atingerea unor tinte financiare pe termen lung.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri