"In maxim o luna de la investire, Guvernul va prezenta un audit asupra realitatii situatiei noastre. Nu suntem intr-o situatie atat de fericita. Am vazut semnale ca «noi plecam, dar va lasam camarile pline». Stiti ca sunt pline de datorii", a declarat Ponta, citat de Mediafax.

Victor Ponta spune ca din cifrele economice din acest moment, exista premise pentru revenirea salariilor la nivelul din 2010, el precizand ca acest lucru ar presupune o schimbare a tintei de deficit.

El declara ca doreste ca in prima sedinta a Cabinetului sau, in data de 8 mai, sa fie aprobata scrisoarea de intentie catre FMI.

Citeste si:

„Am propus ca, si intr-o formula deosebita, informala, sa aiba loc discutiile incepand de miercuri intre ministrii pe care ii voi propune si reprezentantii institutiilor internationale, la nivel tehnic, si daca se concluzioneaza intr-un draft al scrisorii de intentie, in prima sedinta de marti, urmeaza sa aprobam aceasta scrisoare de intentie pentru a intra in urmatoare sedinta a board-ului FMI, probabil in iunie", a mentionat Ponta.

Sursa imagine: blogul personal