Afla cele mai importante titluri din presa de astazi.
Ponta a plecat la Bruxelles, insotit de ministrul de Externe si de cel al Afacerilor Europene. Premierul Victor Ponta a plecat joi dimineata spre Bruxelles, insotit de ministrul de Extene si de cel al Afacerilor Europene.
Delegatia premierului s-a ucat inttr-un avion de linie Tarom, care a fost garat in fata salonului oficial al aeroportului. Dupa ce au urcat jurnalistii, la avionul aflat in fata salonului oficial au fost aduse de la terminalul aeroportului, cu un autobuz, persoanele care au cumparat bilet pentru cursa Tarom spre Bruxelles. Ulterior, au urcat in aeronava premierul si membrii delegatiei oficiale, scrie Gandul.

La fel titreaza si Romania Libera, care adauga informatia potrivit careia Curtea Constitutionala a decis, miercuri, cu majoritate de voturi, ca presedintele Romaniei participa la reuniunile Consiliului European, in calitate de sef al statului, aceasta atributie putand fi delegata de catre acesta, in mod expres, prim-ministrului.

Dupa decizia Curtii Constitutionale, premierul Victor Ponta a declarat insa ca va merge, "evident", la Bruxelles, la Consiliul European.

Miercuri seara, Guvernul a transmis ca primul-ministru va efectua "o vizita" la Bruxelles, in perioada 28-29 iunie, si ca Biroul de presa va pune la dispozitia mass-media, in timp util, informatii referitoare la programul premierului.

Cursa pentru Bruxelles continua. Ponta a decolat deja, Basescu pierde startul?, scrie si Adevarul.

Romgaz a cheltuit nejustificat peste 238 milioane de lei, titreaza DailyBusiness.ro. Publicatia scrie ca Romgaz a cheltuit nejustificat peste 123 milioane lei pentru achizitia de utilaje si echipamente si inca peste 115 milioane lei pentru activitati care nu au dus la imbunatatirea activitatii, rezulta in urma unor verificari efectuate de Ministerul Economiei si Curtea de Conturi.

Victor Ponta si Crin Antonescu au fost si ei avansati, in rezerva, la grad de ofiter, scrie EVZ. Pe lista cu ofiterii aflati in rezerva care au fost avansati in diverse grade de ofiter de catre conducerea Ministerului Apararii Nationale se afla si membri ai PSD si PNL. Chiar liderii acestor doua partide au fost avansati, la modul exceptional, fara sa dea dovada de vreo fapta de vitejie, se mai arata in material.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri