Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) ramburseaza in luna iulie suma de 1.298,6 milioane lei aferenta deconturilor de TVA cu optiune de rambursare existente la 1 iulie 2012, plata primei transe, de 463 milioane lei, fiind realizata deja, la inceputul acestei saptamani, scrie Mediafax.

In selectia lunii iulie au fost cuprinse in ordinea vechimii toate deconturile de TVA, solutionandu-se prin restituire deconturile a caror vechime este de pana la data de 25 iunie 2012, se arata intr-un comunicat al ANAF.

Deconturi cu compensare si restituire totalizeaza 1.250,0 milioane lei, din care se compenseaza suma de 32,6 milioane lei si se restituie suma de 1.217,4 milioane lei. Prima transa pentru sume de restituit, in valoare de 463,9 milioane lei, a fost achitata luni, cu o zi inainte de anunt. Transa a doua, in suma de 753,5 milioane lei va fi achitata pe 30 iulie.

Deconturile cu compensare integrala au o valoare de 36,7 milioane lei. De asemenea, se vor realiza deconturi cu compensare partiala in valoare de 11,9 milioane lei, iar suma de 331,0 milioane lei ramasa pentru aceste TVA de restituit se va plati in perioada urmatoare.

In cazul compensarilor totale sau partiale se solutioneaza toate deconturile pentru care s-a emis decizia de rambursare.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Economie »Citește și
Ministrul Economiei: Dacă scad infectările, din 15 iunie deschidem mall-urile
Setari Cookie-uri