Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) ramburseaza in iulie TVA in valoare de 1,72 miliarde lei. Suma care urmeaza sa fie restituita reprezinta toate deconturile de TVA solutionate prin decizii de rambursare inregistrate pana la 23 mai, cu exceptia celor aferente operatiunilor de import solutionate pana la 25 iunie.

Din totalul acestora, deconturile cu compensare si restituire totalizeaza 1,56 miliarde lei, din care se compenseaza 55,49 milioane lei si se restituie 1,5 miliarde lei, se arata intr-un comunicat al ANAF, potrivit Mediafax. Totodata, deconturile cu compensare integrala reprezinta 105,31 milioane lei, iar cele cu compensare partiala 59,07 milioane lei, suma de 726,80 milioane lei urmand sa fie restituita in perioada urmatoare.

In cazul compensarilor totale sau partiale se solutioneaza toate deconturile pentru care s-a emis decizia de rambursare, iar in cazul sumelor de restituit, care totalizeaza 1,5 miliarde lei, plata se va realiza la 14 iulie pentru suma de 400,23 milioane lei, iar la 30 iulie pentru transa de 1,1 miliarde lei.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Fostul sef ANAF acuza un fost ambasador de presiuni
Setari Cookie-uri