Forma finala a noului Guvern va fi prezentata miercuri, la ora 12.00, noua structura urmand sa includa mai multe ministere decat in prezent, cu ministerele Economiei si Finantelor impartite in mai multe institutii si un ministru-coordonator pentru proiecte de infrastructura, a anuntat premierul Ponta.
El a precizat, la RTV, citat de Mediafax, ca acest ministru-coordonator va fi responsabil pentru proiectele de infrastructura de importanta nationala strategica si va lucra in cadrul Secretariatului General al Guvernului, in subordinea directa a prim-ministrului, pentru a asigura legatura directa intre institutii si ministerele avizatoare, fara sa existe un minister propriu-zis in acest sens.

Ulterior, la Realitatea TV, premierul a afirmat ca este posibil ca acest post de ministru-coordonator sa fie ocupat de Dan Sova, actual ministru pentru Relatia cu Parlamentul.

Premierul a asigurat din nou ca noua configuratie a Guvernului nu va presupune cresterea numarului de personal si de buget in structurile centrale.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri