Fenechiu: In Ministerul Transporturilor sunt oameni care nu stiu pe ce lume se afla

Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, spune ca a gasit in institutie oameni care "nu stiu pe ce lume se afla" si ca va prezenta o noua organigrama a ministerului, pentru ca actuala organigrama este "stufoasa", dupa care vor fi organizate concursuri pentru toate posturile de conducere, scrie Mediafax.

Relu Fenechiu a afirmat, duminica, intr-o conferinta de presa sustinuta la Iasi, ca in cele patru zile in care a lucrat in Ministerul Transporturilor a ajuns la concluzia ca organigrama institutiei este una stufoasa si ca multi angajati "nu stiu pe ce lume se afla".

"22 decembrie a fost prima zi in care am intrat in minister. Au fost patru zile in care am muncit. Am avut bucuria de a descoperi oameni foarte competenti, dar am avut si dezamagirea de a gasi oameni carora n-o sa le dau numele acum de sarbatori, dar care nu inteleg ce cauta acolo. In minister este o organigrama stufoasa, cu multi oameni pe care daca ii intrebi ce fac nu-ti pot spune", a afirmat Relu Fenechiu.

El a mai spus ca a constatat existenta unor mari deficiente in ceea ce priveste resursa umana, mai ales in domenii precum cel al controlului si al fondurilor europene.

"Nu poti face performanta cu oameni slabi. Toti acestia vor fi dati afara. Dupa ce voi veni cu noua organigrama, organizez concursuri pentru toate pozitiile de conducere. Stiu ce inseamna un om performant si un om slab. Cand ceri unor oameni de la un departament niste situatii care fac parte din activitatea lor si nu sunt in masura sa le prezinte, e clar ca nu stiu pe ce lume se afla", a declarat ministrul Transporturilor.

El a mai afirmat ca una dintre prioritatile sale este reorganizarea ministerului si intarirea Corpului de Control al institutiei.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Economie »Setari Cookie-uri