Ministrul Finantelor, Daniel Chitoiu, a declarat, joi, dupa sedinta BPN al PNL, ca in Romania sunt anuntate "investitii mari" care vor crea locuri de munca, mentionand ca numarul acestora va depasi 500 de posturi, iar preocuparea Guvernului este de a compensa inchiderea unor unitati industriale.

"In fiecare zi, televiziunile dumneavoastra arata ca se pierd locuri de munca prin inchiderea anumitor unitati industriale. Interesul nostru este de a crea, si nu numai de a absorbi forta de munca din disponibilizarile care se fac, dar sa cream si locuri de munca in plus, prin masurile pe care noi le luam. Pe langa schema de ajutor de minimis, pe care v-am precizat-o mai devreme, avem si celelalte scheme de ajutor de stat pentru companiile medii si companiile mari. Avem investitii anuntate in Romania, investitii mari, care vor crea locuri de munca, peste 500 de locuri de munca, astfel incat sa putem sa dam - asa cum va spuneam - gura de oxigen economiei romanesti. Interesul nostru este de a crea locuri de munca", a afirmat ministrul Finantelor, Daniel Chitoiu, conform Mediafax.

wall-street.ro a centralizat cele mai noi investitii anuntate in sectorul auto si, surprinzator, acestea cumuleaza tot 500 de locuri de munca.Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Economie »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Cele mai importante momente din auto in 2019