Il respinge Basescu pe Silaghi? äPerformanta lui, un fel de apa sfintitaö

Presedintele Traian Basescu a declarat ca lipsa sa de incredere in Ovidiu Silaghi este urmare a performantei acestuia la Ministerul Transporturilor, cand nu s-a evidentiat cu nimic, a fost "un fel de apa sfintita", adica nici nu a miscat ceva, nici nu s-a opus la ceva.

El a anuntat, de asemenea, ca va lua in 23 august o decizie definitiva privind numirea lui Ovidiu Silaghi la Ministerul Transporturilor.
"Ceea ce va voi spune despre lipsa mea de incredere intr-o astfel de desemnare am spus si prim-ministrului si domnului Antonescu. Nu doresc sa ii creez prejudicii de imagine domnului Silaghi. Pana acum nu am avut un real succes in obtinerea acordului unuia sau amandurora legat de o alta nominalizare decat cea a domnului Silaghi", a spus Basescu, potrivit Mediafax.

El a spus ca Silaghi este "un om fara performanta".

"Principalul motiv a fost legat de istoricul prezentei domnului Silaghi la Ministerul Transporturilor in primul Guvern Ponta. Nu s-a evidentiat deloc, a parut a fi asa, un fel de apa sfintita, cand nici nu s-a opus la ceva (...), totul a mers struna ca si pana inainte. (...) Ineficienta totala, nu a reusit sa miste macar un pas doi in procesul de deblocare a fondurilor europene care trebuie deblocate de Ministerul Transporturilor. Un om fara performanta, care nu aduce in plus nimic ca imagine Guvernului Ponta", a spus Basescu.

Presedintele s-a intrebat, retoric: "De ce sa nu gasesti in partidul caruia ii revine un om care sa aduca un plus de imagine?".

"Este in interesul nostru sa avem un Guvern cu o imagine cat mai buna", a mai spus presedintele.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din sec╚Ťiunea Economie »Setari Cookie-uri