Prim-vicepresedintele PDL Anca Boagiu a declarat ca Guvernul pregateste o masura, o lovitura puternica pentru economie si anume introducerea impozitului diferentiat, aratand ca aceasta ar insemna explozia evaziunii fiscale si faptul ca romanii "vor scoate din buzunar 11 miliarde de lei", scrie Mediafax.

"Se pregateste o alta masura, o lovitura mult mai puternica pentru economia romaneasca si pentru romani. Este o masura deja anuntata cand Ponta era in opozitie si anume introducerea impozitului diferentiat", a afirmat Anca Boagiu.

Ea a citat o declaratie aparuta in presa, pe care a facut-o Victor Ponta cand era in opozitie, potrivit careia va introduce patru cote diferentiate de impozit, 10%, 15%, 25% si 35%.

"Acest lucru ar insemna explozia evaziunii fiscale si pe vremea lui Adrian Nastase evaziunea fiscala, datorita introducerii acestei masuri ajunsese la 40%", a spus Boagiu.

Ea a adaugat ca romanii "vor scoate din buzunar 11 miliarde de lei" si ca in acest guvernul "distruge" oamenii, institutiile si firmele.

Boagiu a aratat ca Ponta se plange ca nu sunt bani, dar ca acestia s"-au dus" pe: 37 de milioane de euro pe rezilierea contractului Bechtel, pe privatizarea "masluita" de la CFR Marfa, pe esecul privatizarii la Oltchim.

"Tragem concluzia ca avem un guvern care conduce prin coruptie, minciuna si manipulare continua", a mai spus Boagiu.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri