Prim-vicepresedintele PDL Anca Boagiu a declarat ca Guvernul pregateste o masura, o lovitura puternica pentru economie si anume introducerea impozitului diferentiat, aratand ca aceasta ar insemna explozia evaziunii fiscale si faptul ca romanii "vor scoate din buzunar 11 miliarde de lei", scrie Mediafax.

"Se pregateste o alta masura, o lovitura mult mai puternica pentru economia romaneasca si pentru romani. Este o masura deja anuntata cand Ponta era in opozitie si anume introducerea impozitului diferentiat", a afirmat Anca Boagiu.

Ea a citat o declaratie aparuta in presa, pe care a facut-o Victor Ponta cand era in opozitie, potrivit careia va introduce patru cote diferentiate de impozit, 10%, 15%, 25% si 35%.

"Acest lucru ar insemna explozia evaziunii fiscale si pe vremea lui Adrian Nastase evaziunea fiscala, datorita introducerii acestei masuri ajunsese la 40%", a spus Boagiu.

Ea a adaugat ca romanii "vor scoate din buzunar 11 miliarde de lei" si ca in acest guvernul "distruge" oamenii, institutiile si firmele.

Citeste si:
Vara profiturilor pe piata racoritoarelor, care ajunge la 6,5 mld. lei
Vara profiturilor pe piata...

Boagiu a aratat ca Ponta se plange ca nu sunt bani, dar ca acestia s"-au dus" pe: 37 de milioane de euro pe rezilierea contractului Bechtel, pe privatizarea "masluita" de la CFR Marfa, pe esecul privatizarii la Oltchim.

"Tragem concluzia ca avem un guvern care conduce prin coruptie, minciuna si manipulare continua", a mai spus Boagiu.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Economie »Citeste si
Circa 40% dintre romani economisesc tot anul pentru vacanta