Ministerul Afacerilor Externe (MAE) va incheia un contract de 19,52 milioae de lei cu Quality Business Solutions, Best Learn Consulting si Promo Media, care vor furniza un sistem informatic de gestiune a "bibliotecii online".

"Proiectul Biblioteca online reprezinta un sistem informatic integrat care are drept scop final digitizarea, organizarea arhivei de documente a MAE si prezentarea documentelor relevante in cadrul unui sistem de tip biblioteca virtuala. (...) Proiectul va contribui la cresterea calitatii serviciilor oferite de MAE catre cetateni, catre mediul economic si institutiile publice prin intermediul dezvoltarii si punerii la dispozitie a facilitatilor unei biblioteci virtuale", se arata in anuntul de atribuire disponibil pe www.e-licitatie.ro.

Proiectul este format trei loturi. Primul lot prevede furnizarea sistemului informatic, va fi furnizat de Quality Business Solutions si are o valoare de 19,39 milioane de lei (TVA inclusa), arata Mediafax. Al doilea lot a fost atribuit Best Learn Consulting si prevede furnizarea de servicii de management de proiect pentru suma de 47.512 lei (TVA inclusa). Cu o valoare atribuita de 85.965 lei, lotul al treilea a fost castigat de Promo Media, care va furniza MAE servicii de promovare si publicitate ale proiectului. Prin anuntul de participare, publicat in luna mai a acestui an, contractul a fost estimat la 20,45 milioane de lei (TVA inclusa).

Contractul va fi finantat din fonduri europene si de la bugetul de stat. Cu afaceri de 10,6 milioane de euro in 2013, Quality Business Solu¬tions SRL este detinuta integral de antreprenorul Octavian Nicolau. Firma va fi preluata de S&T Romania, subsidiara locala a furnizorului austriac de solutii IT cu acelasi nume, tranzactie pentru care a solicitat avizul Consiliu¬lui Concurentei.

Citeste si:
Ramona Manescu a demisionat din ALDE. Posibil sa se inscrie in PSD
Ministrul Afacerilor Externe,...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Economie »Citeste si
Familia ministrului Economiei isi imparte contractele in Giurgiu