Romania este capabila in acest moment sa investeasca in Republica Moldova pentru proiecte de interconectare energetica, astfel incat statul vecin sa aiba permanent doua surse de aprovizionare cu gaze si electricitate, precum si optiunea de a alege cea mai ieftina varianta, a declarat premirul Ponta.

Seful Guvernului roman se afla, joi, in vizita in Republica Moldova. "Sa aveti intotdeauna doua surse: si de gaze, si de energie electrica, si sa accesati pe cea care este cea mai buna, mai ieftina, mai sigura. Romania este capabila, are in acest moment resursele necesare - crestere economica, companiile noastre din energie au avut in 2014 profituri importante - si putem sa investim in Republica Moldova", a spus Ponta, aratand, intr-o conferinta de presa sustinuta alaturi de omologul sau moldovean, ca este nevoie doar ca intelegerile politice sa fie aplicate, potrivit Mediafax.

Premierul Victor Ponta se afla in Republica Moldova, pentru o discutie cu omologul sau, Chiril Gaburici. Ultima vizita efectuata de Ponta la Chisinau a fost in octombrie 2014.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri