Camera de Comert Americana in Romania are un nou Consiliu Director: cine face parte din noua conducere

Camera de Comert Americana in Romania (AmCham Romania) are un nou Consiliu Director, ales de catre membri in cadrul adunarii generale care a avut loc miercuri.

Din noul Consiliul Director al AmCham Romania fac parte: presedinte - Ionut Simion (country managing partner PwC Romania), vicepresedinte Kostas Loukas (general manager Microsoft Romania), vicepresedinte - Radu Florescu (CEO Centrade Cheil), trezorier - Madeline Alexander (audit partner & EU account leader Deloitte Romania), precum si Catalin Velescu (general manager 3M Romania), Cristian Colteanu (president&CEO pentru Romania, Bulgaria & Republica Moldova, GE International), Cristian Agalopol (vicepresident, DCC Head Romania& Bulgaria Citibank), Jaak Mikkel (general manager Coca-Cola HBC), Anda Todor (managing partner Dentons), Bogdan Ion (country managing partner EY Romania) si Dan Bulucea (country director Google), potrivit unui comunicat al AmCham.

"AmCham Romania va prelua secretariatul Coalitiei pentru Dezvoltarea Romaniei incepand cu data de 1 iulie 2016, astfel incat suntem pregatiti sa avem o agenda concreta de prioritati si masuri, pe care sa le aducem in fata factorilor de decizie pentru a consolida cresterea sustenabila a mediului de afaceri romanesc", a declarat noul presedinte AmCham Romania, Ionut Simion.

Ulterior alegerii noului Consiliu Director al Camerei de Comert Americane din Romania, membrii acestuia vor stabili in perioada imediat urmatoare coordonarea la nivelul grupurilor de lucru si vor recalibra prioritatile organizatiei pentru o reprezentare la cel mai inalt nivel a intereselor comunitatii de afaceri pe care o reprezinta, se mai arata in comunicat.

Precedentul Consiliu Director a fost condus de Daniela Nemoianu (partener executiv KPMG), sustinuta de vicepresedintii Ionut Simion si Jacopo Moruzi (Johnson &Johnson Romania), in timp ce postul de trezorier a fost ocupat de Tim Helsen (CEO UPS), potrivit site-ului AmCham. Din Consiliul Director au facut parte si Catalin Velescu (3M Romania), Valerio Brenciaglia (Ford), Cristian Colteanu (GE International), Juraj Barus (IBM Romania), Kostas Loukas (Microsoft), Nolan Townsend (Pfizer Romania) si Ion-Toni Teau (director general Transelectrica).

Citeste si:
AmCham, ingrijorata de schimbarile de politica fiscala
AmCham: Masurile de schimbare...
Citeste si:
27 de idei pentru un mic dejun gustos si sanatos
27 de idei pentru un mic...

Camera de Comert Americana in Romania (AmCham Romania) este o asociatie de afaceri reprezentativa si profesionista, infiintata in anul 1993 de un grup de companii americane si care reuneste in prezent peste 400 de companii americane, internationale si locale. Acestea au cumulat investitii totale de peste 20 miliarde dolari, generand in jur de 250.000 de locuri de munca in Romania.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din sec╚Ťiunea Economie »Setari Cookie-uri