Bitcoin a depasit pentru prima oara pragul de 1.900 de dolari pe unitate, moneda virtuala fiind tranzactionata vineri in urcare cu 2,35, la 1.938,81 dolari pe unitate, relateaza Business Insider.

In urma cresteri de vineri, bitcoin este cu 102% peste nivelul din 27 martie, avansand in 23 din ultimele 26 de sedinte de tranzactionare, potrivit News.ro.

Cresterea a fost determinata de informatia ca bitcoin este considerata incepand din aprilie mijloc legal de plata in Japonia. Totodata, cel mai mare retailer online din Rusia, Ulmart, a anuntat ca va incepe sa accepte bitcoin, chiar daca Rusia nu va accepta bitcoin pana in 2018.

Bitcoin s-a apreciat cu 105% in 2017, fiind moneda cu cele mai bune performante in fiecare an, incepand din 2010, cu exceptia anului 2014.

Sursa foto: Julia Tsokur / Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri