Presedintele Klaus Iohannis a criticat modul prin care coalitia PSD-ALDE a modificat codul fiscal si Legea salarizarii, afirmand ca aceste masuri au dat peste cap stabilitatea economica a Romaniei. De asemenea, acesta a adus in discutie si situatia generata de Pilonul II de pensii, scrie Digi24.

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, intrebat despre intentia de nationalizare a Pilonului II de pensii, ca PSD "a facut un hobby din a schimba totul in Romania", spunand ca "se poate guverna si asa, insa nu cu rezultate bune".

"PSD a facut un hobby din a schimba totul in Romania. A marit salariile pana cand le-a micsorat, acum vrea sa nationalizeze Pilonul II de pensii. Se schimba, trebuie, nu trebuie, legile justitiei. Umblam la sistemul de pensii, umblam la securitatea nationala. (...) Nu cred ca mergem spre o stabilitate a statutului roman, aceste lucruri duc la instabilitate“, a declarat presedintele Klaus Iohannis la Parlament, unde a participat la primul Summit Parlamentar al Formatului Bucuresti (B9).

El a mai spus ca "se poate guverna si asa, insa nu cu rezultate bune".

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri