Teodorovici: Luni-marti, suma transferata pentru taxa de mediu trebuie sa se regaseasca in conturile romanilor

Ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, a anuntat joi ca, la inceputul saptamanii viitoare, cele 700 de milioane de lei care au fost transferate catre Fondul de mediu pentru restituirea taxei auto trebuie sa se regaseasca in conturile romanilor, potrivit Agerpres.

"Astazi, in Guvern, am avut o propunere de act normativ pentru aprobarea bugetului Fondului de mediu, o rectificare a bugetului Fondului de mediu, pentru a putea transmite cat mai curand, in urmatoarele zile, catre populatie, suma de 700 de milioane de lei, suma care a fost saptamana trecuta suplimentata din Fondul de rezerva la dispozitia Guvernului pentru Fondul de mediu. Acum este aceasta procedura tehnica de rectificare a bugetului Fondului de mediu pentru ca aceasta suma sa poata fi trimisa catre oamenii care au de recuperat aceasta taxa. (...) Undeva luni - marti si cele 700 de milioane de lei trebuie sa se regaseasca in conturile romanilor", a spus Teodorovici, intr-o conferinta de presa la Palatul Victoria.

El a adaugat ca modul in care a fost gestionata restituirea taxei auto catre populatie va fi unul dintre subiectele analizei aflate in curs cu privire la activitatea ANAF.

Sursa foto: Agerpres Foto


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Economie »Setari Cookie-uri