Liderii PSD, PNL și UDMR au agreat la negocierile de la Parlament creșterea pensiei minime de la 800 la 1.000 de lei, au declarat pentru G4Media.ro surse politice.

Impactul bugetar pentru anul viitor este estimat la circa 800 de milioane de lei.

Liderii celor trei partide discută acum despre ultimele aspecte ale programului de guvernare: politica fiscală și eventualele creșteri de salarii și pensii.

Premierul interimar, liderul PNL Florin Cîţu, a declarat pe 17 noiembrie că pensiile şi salariile vor fi plătite la timp în luna decembrie. Întrebat dacă este cazul ca în decembrie românii să îşi facă griji cu privire la plata pensiilor şi a salariilor, el a răspuns: „Nu este cazul. Nu o să fie ca până în 2018 când s-au plătit pensiile în primele zile din ianuarie. Nu. Se vor plăti la timp".

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri