Un numar de 722 de proiecte de investitii in agricultura si dezvoltare rurala au fost finalizate pana in prezent, fiind alocate pentru finantare fonduri nerambursabile in valoare de peste 100 milioane euro, din Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurala (FEADR).
Potrivit Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale (MADR), dintre proiectele finalizate, cele mai multe au vizat investitii prin Masura 121 „Modernizarea exploatatiilor agricole” din cadrul Programului National de Dezvoltare Rurala (PNDR), potrivit NewsIn.

Astfel, prin aceasta Masura au fost finalizate 617 proiecte de investitii, valoarea fondurilor europene care au fost acordate fiind de 85,13 milioane de euro.

De asemenea, in cadrul Masurii 123 „Cresterea valorii adaugate a produselor agricole si forestiere”, dar si a Schemelor de Ajutor de Stat XS 13/2008 si XS 28/2008 au fost finalizate 88 de proiecte de investitii, pentru care au fost acordate 13 milioane de euro.

In cadrul Masurii 312 („Crearea si dezvoltare microintreprinderilor”) au fost finalizate 17 proiecte care au beneficiat de fonduri nerambursabile in valoare de peste 1,8 milioane de euro.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Economie »Citește și
Setari Cookie-uri