Vezi care sunt cele mai importante subiecte ale presei de business.
"Se va adeveri pariul Finantelor de crestere a incasarilor cu 7% in acest an?" se intreaba Ziarul Financiar. "Finantele au pariat anul trecut pe o crestere a veniturilor bugetare cu 7%, fata de 2009, in scenariul revenirii economiei in teritoriul pozitiv, cu 1,3%, si a mentinerii cotei unice si a TVA nemodificate".

Financiarul scrie astazi ca "doar 7% din banii care au iesit de pe Fondul Proprietatea au intrat in alte actiuni de la Bursa". Potrivit articolului, valoarea tranzactiilor cu actiuni FP a fost de peste 107 milioane de euro in prima saptamana.

"Cum ar putea fi reduse accizele la carburanti"? Jurnalistii de la Capital.ro au aflat ca Romania ar putea cere o derogare de la majorarea accizelor pentru combustibili, potrivit reprezentantilor Comisiei Europene, asa cum au facut si alte state.

Daca nu mai poti sa-ti platesti ratele la banca, poti sa te "executi" singur. Dailybusiness.ro scrie astazi despre avantajele pe care le ai in acest caz.

Money.ro preia astazi un articol din revista Money Express: "Cum sa platesti o intretinere de 400 de lei in jumatate de ani?" - un articol despre Marin Crutescu, antreprenorul care a adus, la mijlocul anilor '90, brandul german de ferestre termoizolante Gealan in Romania. Acum, omul de afaceri mizeaza pe o inovatie eco-tehnologica: casa viitorului.

"Morarii dau ca iminenta o scumpire a produselor de panificatie din cauza cresterii pretului graului din import" - anunta Ziarul Bursa, intr-un articol despre cum criza cerealelor ne scumpeste traiul.

Evenimentul Zilei scrie azi "ministerul Economiei intarzie ghiseul unic pentru IMM-uri". Proiectul biroului One Stop Shop, finantat din fonduri europene, va fi infiintat cu cel putin trei luni intarzieri si asta pentru ca oficialii nu au facut nimic concret timp de un an.

Jurnalul National anunta ca "Elena Udrea vrea o nationalizare mica". Potrivit ziarului, Elena Udrea, ministrul Dezvoltarii si Turismului, crede ca exact o nationalizare lipseste acum turismului romanesc.

"Vrem investitori, dar nu avem o strategie energetica" puncteaza Adevarul, intr-un articol despre incertitudinile care inconjoara infiintarea celor doi giganti energetici nationali - Electra si Hidroenergetica.

Romania libera titreaza astazi: "Euro s-a baricadat in munti" - principalele concluzii ale Forumului Economic de la Davos care tocmai s-a incheiat.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri