Asociatia Brokerilor ofera programele de training ale London Stock Exchange

Asociatia Brokerilor si London Stock Exchange Group Academy au semnat un parteneriat prin care centrul de formare profesionala al bursei londoneze va furniza de programe de formare profesionala.

Cursurile si seminariile din acest program vor fi dedicate specialistilor din piata de capital, investitorilor si companiilor listate sau interesate de listarea la Bursa, din intreaga tara. De asemenea, prin intermediul parteneriatului, Asociatia Brokerilor isi propune livrarea de programe de training create special pentru reprezentantii guvernamentali si ai altor institutii ale statului roman.

Asociatia Brokerilor va facilita accesul participantilor la cursurile sustinute de London Stock Exchange Group Academy, atat in Romania, cat si la Londra sau Milano. In viitor, anumite cursuri vor putea frecventate si in sistem online.

Academy - London Stock Exchange Group, principalul centru de training al bursei din Londra, dezvolta si organizeaza programe de formare profesionala pentru Marea Britanie, Italia si pietele financiare internationale. Scopul Academiei este de a interpreta evolutiile pietelor internationale, prin schimbul de opinii si de expertiza cu practicieni din piata financiara. Trainerii Academiei sunt specialisti din cadrul personalului London Stock Exchange, dar si experti renumiti din piata de capital, consilieri, directori executivi, manageri de companii si academicieni de frunte.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Educație Bursiera »Setari Cookie-uri