O avocată cere, în numele elevilor, anularea examenelor naționale: COVID este o manipulare

Mişcarea Elevilor din România împreună cu un cabinet de avocatură cer anularea examenelor naţionale şi echivalarea acestora. Totodată, elevii propun şi o serie de măsuri pentru modul în care s-ar putea calcula media. În cazul respingerii propunerii, cer ministrului Educației să garanteze integritatea sănătăţii fizice şi psihice pentru elevii ce susţin examenele în acest an.

După sindicaliști, politicieni și primarul Capitalei, Gabriela Firea, o mișcare a elevilor, înființată în urmă cu mai puțin de o lună, cere desființarea examenelor de bacalaureat și de evaluare națională.

În acest fel se crează un pol de presiune pentru ca elevii să obțină diploma de bacalaureat doar pe baza mediilor din ultimul/ultimii ani, eludând dificilele examene de final de an.

Se poate ajunge la o „amnistie” generală pentru toți elevii care nu au luat bacalaureatul în anii trecuți și pentru cei în pericol să nu îl ia anul acesta.

O mișcare născută în urmă cu o lună

Pe pagina de Internet a Mișcării Elevilor din România nu este trecută nicio persoană/adresă de contact, însă există două postări, una legată de „incompetența autorităților”, iar cealaltă intitulată „Argumentele noastre”. Nu există adresă, conducere sau persoană de contact.

Citeste si:
Avocata Paula Iacob a murit
Avocata Paula Iacob a murit,...
Citeste si:
27 de idei pentru un mic dejun gustos si sanatos
27 de idei pentru un mic...

Citește continuarea pe Newsweek.ro

Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Educație »Setari Cookie-uri