Evaluarea Națională: Notele după contestații au fost publicate pe edu.ro

Rezultatele finale la Evaluarea Națională 2020, după rezolvarea contestațiilor, au fost afișate astăzi pe evaluare.edu.ro, putând fi consultate.

Rezultatele finale la Evaluare Națională sunt publicate în format anonimizat. Astfel, pe pagina online dedicată rezultatelor finale de la Evaluare Națională 2020 au apărut coduri în dreptul cărora vor fi afișate notele și mediile. Fiecare candidat de la Evaluarea Națională a primit anterior afișării rezultatelor codul specific, scrie Digi24.

Citește și Premieră în România la BAC 2020: Rezultatele vor fi anonimizate și la bacalaureat

Ministerul Educației a informat că, după afişarea primelor rezultate la Evaluarea Naţională, au fost depuse 15.275 de contestaţii. Din acest total, la proba scrisă de Limba şi literatura română au fost depuse 9.030, la Matematică - 5.991, iar la proba de Limba şi literatura maternă - 254 de contestaţii.

Cele mai multe contestaţii au fost depuse în Capitală (2.861) şi în judeţele Constanţa (806), Dolj (730) şi Prahova (710), iar cele mai puţine - sub 100 de contestaţii - în judeţele Tulcea (76) şi Satu Mare (85).

Citeste si:
Studenţii de la Drept care au fraudat examenele au fost exmatriculați
Studenţii de la Facultatea de...

Sursa foto: Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Educație »Setari Cookie-uri