Coreea de Sud a dispus închiderea tuturor școlilor și grădinițelor din capitala Seul, în urma creșterii cazurilor de coronavirus, scrie Digi24.

Aproape 200 de profesori și elevi din Seul s-au infectat cu coronavirus în ultimele două săptămâni. Astfel, până pe 11 septembrie, elevii vor învăța online, a precizat Ministerul Educației.

Autoritățile medicale au avertizat că țara este la un pas de un focar la nivel național.

Majoritatea școlilor din Coreea de Sud s-au redeschis pe etape între 20 mai și 1 iunie, după ce cazurile din țară au părut să scadă.

Coreea de Sud a raportat 310 decese și 17.945 de cazuri de la debutul pandemiei.

Țara fusese privită ca una dintre poveștile de succes ale luptei împotriva coronavirusului la nivel mondial. Cu toate acestea, în ultimele săptămâni, infecțiile din țară, în special zona din Seul, au crescut.

În ultimele 24 de ore, au fost raportate 280 de cazuri noi de Covid-19. Guvernul a avertizat că, în cazul în care cazurile continuă să crească, ar putea fi aplicate reguli mai dure de distanțare socială.

Sursa foto: Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Educație »


Setari Cookie-uri