Acum, mai mult ca oricând, mediul de business e dominat de incertitudine iar managerii și antreprenorii au nevoie să se concentreze pe operațiunile pe termen scurt și pe regândirea/restructurarea activității, fără să piardă din vedere viziunea și creșterea pe termen lung.

Astfel, această criză este un moment excelent pentru învățare și dezvoltare la nivel individual și organizațional, pentru ca este mai costisitor și poate fi chiar fatal să înveți din greșelile tale dar mult mai rentabil să investești într-un program de EMBA/MBA care îți oferă șansa înveți împreună cu alții într-un mod structurat și colaborativ. Un program EMBA/MBA te va învăța să ai o viziune de ansamblu asupra mediului de business și asupra funcțiilor unei organizații, să identifici riscuri și trenduri în legătură cu industria și afacerea ta, să imaginezi și să elaborezi diferite scenarii, să realizezi planuri de dezvoltare, dar și planuri de contingență sau de continuitate, să creezi și să dezvolți o cultură organizațională care să conducă la sănătatea și succesul organizației pe termen lung.


Acum este momentul să investești timp în dezvoltarea ta și să aloci resursele finaciare necesare:
• Pentru că mai mult ca oricând, mediul de business e dominat de incertitudine iar managerii și antreprenorii trebuie să se concentreze pe operațiunile pe curente, pe regândirea și repoziționarea rapidă a activității, fără să piardă din vedere misiunea, viziunea pentru a-și da toate șansele să inoveze. Vasile Alecsandru Strat, decanul Bucharest Business School (BBS).
• Pentru că perioadele de schimbări accelerate sunt foarte propice proiectelor ambițioase și reinventării, iar un program de "executive education" este un astfel de proiect ambițios și valoros, deschizător de noi posibilități – Dan Stefan, Managing Partner Autonom și profesor în cadrul Executive MBA Româno-Canadian


• Pentru că educația continuă iți susține dezvoltarea competențelor perene, aplicabile în viața personală și profesională. Investiția într-un program MBA se concretizează prin schimburile de experiențe academice și practice cu profesioniști din diverse medii și industrii, prin cultivarea curiozității și a spiritului antreprenorial. Aici aprofundezi și reinventezi situații și soluții, dezvolti competente aplicabile oriunde, atât de utile acum, când schimbările se produc într-un ritm accelerat. Adela Jansen membru în Boardul CCIFER și profesor în cadrul Professional INDE MBA Româno-Francez
• Pentru că oricând cea mai bună investiție este educația, iar programul Executive MBA Româno-Canadian este o confirmare. Atunci când iți dorești mai mult decât un job, acesta este resursa potrivită pentru teoria și practica administrării afacerilor și reprezintă un cadru adecvat pentru dezvoltarea abilităților antreprenoriale, dar și pentru exersarea leadership-ului bazat pe valori. Daniel Gross, Manager General REWE Romanian și absolvent al Executive MBA Româno-Canadian.
• Pentru că de cele mai multe ori criza triază managerii buni de cei care și-au dezvoltat companiile odată cu creșterea piețelor și care au competențe și abilități reduse în ceea ce privește inovația și capacitatea de a se adapta și reinventa. Un MBA te va ajuta să îți dezvolți exact acele calități de care ai nevoie astăzi. Alin Valentin Agheluță, Director Executive MBA Româno-Canadian, profesor de marketing și membru al Boardului Millenium Insurance Broker SA.
• Pentru că, cursurile unui program MBA pot fi una dintre cele mai eficiente căi de a-ți crește performanța și de a-ți diversifica atât competențele, cât și cunoștințele, iar interacțiunile cu personalități diverse și profesioniști din domenii diferite pot conduce la noi modalități de a gestiona realitatea întreprinderilor în contextele critice, deschid perspectivele asupra proceselor și piețelor, stimulează creativitatea, inovația, flexibilitatea și capacitatea de a lua decizii sub presiune. Luiza Domnișoru, absolventă a programului Professional INDE MBA Româno-Francez și Director de Comunicare și CSR al DIGI
• Pentru că un program MBA te poate ajuta să întâlnești un mentor, pentru că un program MBA îți poate spori încrederea și îți poate da curajul necesar saltului în antreprenoriat și pentru că un program MBA îți va da o perspectivă internațională și te va valida și integra într-o comunitate de lideri Mădălina Meghișan Toma, Director Professional INDE MBA Româno-Francez, și profesor de marketing.

Bucharest Business School (BBS) îți propune oportunitatea să începi chiar acum procesul educațional transformațional și echipa BBS este disponibilă să îți ofere toate detaliile. Procesul de înscriere este încă deschis și te așteptăm în programul Executive MBA Româno-Canadian și în programul Professional INDE MBA Româno-Francez, primele programe MBA înființate în România, care au și cele mai numeroase comunități de absolvenți pe plan național.

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online. Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară. În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.
Setari Cookie-uri