Alte 15 unităţi de învăţământ din Bucureşti îşi vor desfăşura cursurile în scenariul roşu, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti, Roxana Cercel, potrivit Agerpres.

„Astăzi au fost înaintate de către Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti către Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă al Municipiului Bucureşti alte 18 dosare, dintre care 15 pentru trecere în scenariul roşu şi 3 pentru revenire la scenariul galben", a precizat Roxana Cercel.

Potrivit acesteia, în total 40 de unităţi de învăţământ din Capitală sunt în scenariul roşu.

În continuare, în Capitală, numărul cazurilor de coronavirus rămâne cel mai ridicat din țară. În ultimele 24 de ore, în București s-au infectat 777 de persoane, ceea ce duce numărul total de infecții la 24.895.

Sursa foto: Pexels

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Raluca Juncu
Raluca este unul din reprezentanții entuziaști și curioși ai generației Millennials. A studiat Jurnalism la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării la Universitatea din București și a urmat un master în Comunicare și Resurse Umane, în cadrul aceleiași instituții. Timp de doi ani a fost redactor la revista Forbes România și colaborator în cadrul mai multor proiecte editoriale precum Top 500 companii , Top 30 cele mai influente femei, precum și...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Educație »


Setari Cookie-uri