După 10 ani pe piață, timp în care a oferit educație de leadership pentru peste 400 de studenți, Maastricht School of Management România trece la următorul nivel - Bucharest International School of Management (BISM). Pentru a crește impactul avut în societate și în mediul de afaceri și a pregăti tinerii mai bine pentru realitatea de business, școala lansează trei programe noi de licență sub acest nou nume, dezvoltate în parteneriat cu Abertay University din Scoția, Marea Britanie.

Atât programele existente anterior – Executive MBA, Fast Track Management Program și Master in Management – cât și cele de licență vor fi derulate sub egida BISM din vara anului 2021. Parteneriatul cu Maastricht School of Management Olanda va continua pentru programele de master și Executive MBA, acestea urmând aceeași rețetă consacrată de profesori cu experiență în business și curricula dezvoltată în ultimii 10 ani.

În schimb, programele de licență (Business Administration, Digital Marketing with Business Administration și Accounting and Finance with Business Analytics) vor fi livrate în parteneriat cu Abertay University din Marea Britanie. Predarea se va face în limba engleză, iar diploma de absolvire va fi oferită de universitatea britanică.

Înființată în anul 1888, Abertay este o universitate modernă, situată în inima Scoției. Are peste 4,500 de studenți înscriși, provenind din peste 60 de țări. Parteneriatul va aduce învățământul universitar britanic la București, prin cursuri predate de profesori și profesioniști de business români și internaționali.
Liz Bacon, Deputy Vice-Chancellor la Universitatea Abertay, a declarat despre parteneriat:

„Suntem încântați să dezvoltăm acest parteneriat, prin care Abertay devine prima școală de business din Marea Britanie care desfășoară programe de licență în România. Vom împărtăși expertiza noastră academică și de predare pentru a pregăti viitoare generație de profesioniști de business din România.
La Abertay, ne mândrim cu pregătirea studenților pentru mediul de business și acest principiu care stă la baza cursurilor noastre va continua în cadrul parteneriatului cu BISM în această suită de programe de licență de business, marketing și contabilitate și finanțe.

Sergiu Neguț, Decan al Bucharest International School of Management – BISM consideră că dezvoltarea noilor programe este un pas firesc în creșterea școlii:

„A venit timpul să fim mândri de ceea ce suntem și ceea ce putem oferi. Da, era o vreme când a copia modelul Vestului era un indicator de calitate. Însă am crescut și suntem pregătiți să integrăm metode vestice, curricula și pregătirea profesorilor cu cea mai bună înțelegere strategică, organizațională și de business a contextului local. Nu facem doar să livrăm cunoștințe, construim cunoașterea așa cum construim și caractere, în același timp. Setăm trendurile pentru următoare generație de lideri a României și din Sud-Estul Europei.”

Noile programe vor reflecta mai bine orientarea către dezvoltarea mediului de business local și vor marca începutul livrării de programe pentru un public mai tânăr, absolvenții de liceu. În plus, școala va continua să dezvolte parteneriate puternice cu afaceri locale și internaționale pentru adaptarea curriculei la nevoile actuale. Mai mult, studenții vor fi implicați în proiecte reale de business, chiar din timpul studiilor.

Extinderea portofoliului de programe a generat deja o reacție pozitivă din partea celor 400 de absolvenți ai școlii și membri ai comunității de business. Inovația și transformarea sunt două dintre trăsăturile principale ale școlii, acestea urmând a fi dezvoltate în continuare prin intermediul BISM.

Detalii despre toate programele pot fi consultate pe www.bism.ro.

Maastricht School of Management România – actuala Bucharest International School of Management – a fost lansată în 2010, când a recrutat prima generație de studenți pentru programul de Executive MBA. În următorii ani, a continuat să ofere educație pentru liderii de business, crezând în dezvoltarea agenților de schimbare – acele persoane se transformă și duc apoi transformarea mai departe în mediile lor de afaceri și personale. Din 2019, școala oferă și un program de Master in Management, pentru absolvenții de licență care vor să se perfecționeze în arta și știința leadership-ului. Valorile școlii - integritate, deschiderea la reflecție, nevoia constantă de dezvoltare, respect, optimism, proactivitate și curajul de a provoca status-quo-ul - vor rămâne la baza BISM. În ultimii 11 ani, peste 400 de profesioniști din business au absolvit cursurile MSM România.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Educație »


Setari Cookie-uri