23 Martie 2011

CEC Bank reduce dobanzile la credite si depozite



CEC Bank a redus dobanda de baza aplicata creditelor pentru persoane juridice cu un punct procentual, de la 8,9% la 7,9%. Pe de alta parte, banca a decis sa reduca si dobanzile bonificate la unele produse de economisire in lei.

Incepand cu data de 21 martie 2011, CEC Bank a redus cu un punct procentual dobanda de baza la creditele acordate clientilor persoane juridice in lei, de la 8,9% la 7,9%.

CEC Bank reduce, de asemenea, cu un punct procentual si dobanda de baza aplicata creditelor din resurse proprii acordate pentru cofinantarea proiectelor de accesare fonduri europene post-aderare. Astfel, la toate produsele de creditare in lei oferite persoanelor juridice pentru realizarea proiectelor cu finantare europeana, dobanda de baza se reduce de la 8,4% la 7,4%.

Reducerea dobanzii de baza se aplica atat pentru clientii care au credite in derulare, cat si pentru creditele ce vor fi solicitate incepand cu data de 21 martie 2011.

CEC Bank anunta totodata reducerea ratei dobanzilor bonificate la unele produse de economisire in lei cu pana la 0,75 puncte procentuale.



Citeste si