ProCredit Bank a incheiat T3 cu un profit de 3,5 mil. euro

ProCredit Bank Romania a incheiat al treilea trimestru al anului cu un profit de 3,5 milioane euro, potrivit standardelor locale de contabilitate, se arata intr-un comunicat al bancii.

Institutia de credit a finantat, in perioada septembrie 2010 – septembrie 2011, sectorul afacerilor mici cu peste 31 milioane euro.

In sectorul agriculturii, banca a acordat imprumuturi de 53,5 milioane euro in primele noua luni ale anului, in crestere cu 13,5 milioane euro fata de luna septembrie 2010.

„Incepem sa vedem din nou rezultate promitatoare, datorate cu precadere abordarii cosecvente a clientilor intreprinderi mici si mijlocii, catre care ne indreptam serviciile. 2011 a fost pentru noi un an bun, in care am reusit nu numai sa pastram calitatea portofoliului de credite, dar si sa crestem pe segmentul nostru tinta”, a explicat Andreea Enache, director divizia persoane juridice.

Depozitele ProCredit Bank au atins un nivel de 172 milioane euro la finele lunii septembrie, in urcare cu peste 34% fata de aceeasi perioada a anului trecut.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri