Bogdan Andriescu (48 de ani) a fost reales in functia de presedinte la Uniunii Nationale a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari - UNSICAR, in data de 5 decembrie 2011.
Uniunea Nationala a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari – UNSICAR – are un nou Comitet de Directie, ales de Adunarea Generala a Membrilor, care a avut loc in data de 5 decembrie 2011. Ca urmare, noua conducere a UNSICAR, aleasa de membrii organizatiei, este formata din urmatorii: Bogdan Andriescu (foto) - presedinte, Ionel Dima (Avus), Zorin Puscasu (Mediatis Bacau), Victor Sraer (Otto Broker) si Gheorghe Grad (SRBA) – membri. Victor Sraer l-a inlocuit pe Antonio Souvannasouck (Asigest Broker).

Uniunea Nationala a Societatilor de Intermediere si Consultanta in Asigurari din Romania – UNSICAR – a fost infiintata in anul 2000, la initiativa a 12 societati de intermediere si consultanta in asigurari. Un an mai tarziu, UNSICAR a devenit membru cu drepturi depline a BIPAR (Bureau International des Producteurs d’Assurances et de Reassurances), organizatia europeana a brokerilor in asigurari. UNSICAR este, de asemenea, membru cu drepturi depline a POI (Partners of Intermediaries).

In prezent, UNSICAR are 92 de membri, care genereaza 65% din volumul total de prime intermediate in piata de asigurari din Romania.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri