Credit Europe Bank si Aviva au lansat un produs de economisire de tip unit-linked

Turcii de la Credit Europe Bank si compania de asigurari Aviva au lansat un plan de economisire pe termen lung, de tip unit-linked.

Printre beneficiile acestui produs de economisire se numara faptul ca Aviva va garanta pretul unitatii de fond, iar Credit Europe Bank le va oferi clientilor, in primul an, posibilitatea de a achita valoarea anuala a primelor de asigurare in 12 rate, prin CardAvantaj.

Clientii pot alege in a plati prime lunare pentru planul de economii sau plata unor prime unice aditionale.

Durata planului de economisire este de minim 15 ani, pana la implinirea de catre asigurat a varstei de 65 de ani. Dupa primii 15 ani de contract clientii au optiunea de a efectua retrageri partiale sau totale fara niciun cost aditional.

Programul include si o componenta de asigurare in caz de deces din orice cauza, acordata fara examinare medicala la momentul incheierii asigurarii.

Beneficiarul va primi o suma reprezentand maximul dintre valoarea primelor platite si 105% din valoarea contului.

„Tuturor acestor beneficii li se adauga un bonus initial de 1% din valoarea primelor platite, iar la fiecare 5 ani un bonus de fidelitate suplimentar de 1%. Investiiile vor fi realizate in instrumente financiare cu un grad ridicat de siguranta, precum depozite, obligatiuni sau fonduri mutuale”, se arata intr-un comunicat.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri