Turcii de la Garanti Bank au inregistrat anul trecut un volum total al cumparaturilor cu cardul de credit Bonus Card de 204 milioane lei (peste 48 milioane euro), cu 19% mai mare comparativ cu 2010, se arata intr-un comunicat al bancii.
Banca detine un portofoliul de aproape 115.000 de carduri de credit. In 2011, clientii au folosit Bonus Card in special pentru cumparaturile in hiper si supermarketuri, magazine de produse electronice si electrocasnice, precum si in benzinarii.

Anul trecut, clientii Bonus Card au acumulat, prin sistemul de recompensare a achizitiilor, bonusuri in valoare de 1,4 milioane lei, bani care au putut fi cheltuiti in toate magazinele partenere Garanti Bank.

Bonusurile acumulate pe cardul de credit Bonus Card au fost folosite cu preponderenta pentru cumparaturi gratuite la comercianti precum Real, Rompetrol si Domo.

„Romanii folosesc din ce in ce mai des cardul de credit, in special in mediul online. Aceasta tendinta are doua explicatii: avantajele oferite de acest instrument de plata (precum ratele fara dobanda si bonusul la cumparaturi), dar mai ales faptul ca romanilor le creste apetitul pentru cumparaturi. Ne asteptam ca, odata cu cresterea puterii de cumparare, sa asistam si la o intensificare a gradului de utilizare a cardului de credit”, a declarat Murat Atay, CEO Garanti Bank Romania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri