Banca detine un portofoliul de aproape 115.000 de carduri de credit. In 2011, clientii au folosit Bonus Card in special pentru cumparaturile in hiper si supermarketuri, magazine de produse electronice si electrocasnice, precum si in benzinarii.

Anul trecut, clientii Bonus Card au acumulat, prin sistemul de recompensare a achizitiilor, bonusuri in valoare de 1,4 milioane lei, bani care au putut fi cheltuiti in toate magazinele partenere Garanti Bank.

Bonusurile acumulate pe cardul de credit Bonus Card au fost folosite cu preponderenta pentru cumparaturi gratuite la comercianti precum Real, Rompetrol si Domo.

„Romanii folosesc din ce in ce mai des cardul de credit, in special in mediul online. Aceasta tendinta are doua explicatii: avantajele oferite de acest instrument de plata (precum ratele fara dobanda si bonusul la cumparaturi), dar mai ales faptul ca romanilor le creste apetitul pentru cumparaturi. Ne asteptam ca, odata cu cresterea puterii de cumparare, sa asistam si la o intensificare a gradului de utilizare a cardului de credit”, a declarat Murat Atay, CEO Garanti Bank Romania.