Marian Sarbu, presedintele UNPR, a fost avizat de comisii pentru sefia CSSPP

Presedintele UNPR, Marian Sarbu, a fost avizat de comisiile parlamentare de specialitate pentru functia de presedinte al Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP).

De asemenea, comisiile parlamentare l-au validat pe Ion Giurescu, propus de PSD, pentru postul de vicepresedinte al CSSPP, scrie Mediafax.

Audierile in comisiile de buget si economice ale Senatului si Camerei Deputatilor s-au desfasurat cu usile inchise, la final nefiind facute declaratii oficiale.

Mai multi membri ai comisiilor au confirmat validarea celor doi, precizand ca propunerea lui Marian Sarbu pentru functia de presedinte al CSSPP a fost aprobata cu uninimitate.

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a stabilit ca luni dupa-amiaza vor avea loc audierile candidatilor pentru posturile de conducere in sapte institutii, care urmeaza sa fie validati in sedinta plenului reunit de marti, de la ora 15.00.

Copresedintele USL Crin Antonescu a anuntat, luni, ca doar PSD isi va desemna candidati pentru institutiile aflate in subordinea Parlamentului, in timp ce PNL si PC nu vor face propuneri in acest sens.

Parlamentarii celor trei formatiuni nu participa la audierile in comisii si nici la votul in plen.

foto: mmuncii.ro


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri