Astfel, vineri 30 martie, unitatile bancii se vor inchide la ora 16:00, cu pana la trei ore mai devreme decat programul initial. Totodata, agentiile care ar fi trebuit sa fie deschise sambata 31 martie vor ramane inchise.

In acelasi timp, serviciile de electronic banking, atat pentru persoane fizice cat si pentru clienti corporativi, nu vor fi disponibile incepand cu vineri 30 martie, ora 16.00 pana in a doua parte a zilei de sambata 31 martie, pentru a permite sincronizarea cu actualizarile din sistemul informatic de baza.

Sistemele de carduri, inclusiv reteaua de ATM si POS, sunt asteptate sa functioneze in parametrii normali, desi este posibil sa apara incidente izolate.

Citeste si:

„Ca atare, ii sfatuim pe clientii nostri sa se asigure ca dispun de rezerve de numerar pentru cazuri exceptionale, in cazul in care apar intreruperi”, se arata in comunicatul BCR.

Banca are o retea de 667 de unitati de retail, peste 2.000 de bancomate si peste 18.000 de terminale pentru plata cu cardul la comercianti (POS).