BCR, cea mai mare banca locala in functie de active, anunta ca, in perioada 30 martie, ora 16:00 – 1 aprilie, ora 24:00, va efectua lucrari de intretinere la sistemul informatic.
Astfel, vineri 30 martie, unitatile bancii se vor inchide la ora 16:00, cu pana la trei ore mai devreme decat programul initial. Totodata, agentiile care ar fi trebuit sa fie deschise sambata 31 martie vor ramane inchise.

In acelasi timp, serviciile de electronic banking, atat pentru persoane fizice cat si pentru clienti corporativi, nu vor fi disponibile incepand cu vineri 30 martie, ora 16.00 pana in a doua parte a zilei de sambata 31 martie, pentru a permite sincronizarea cu actualizarile din sistemul informatic de baza.

Sistemele de carduri, inclusiv reteaua de ATM si POS, sunt asteptate sa functioneze in parametrii normali, desi este posibil sa apara incidente izolate.

„Ca atare, ii sfatuim pe clientii nostri sa se asigure ca dispun de rezerve de numerar pentru cazuri exceptionale, in cazul in care apar intreruperi”, se arata in comunicatul BCR.

Banca are o retea de 667 de unitati de retail, peste 2.000 de bancomate si peste 18.000 de terminale pentru plata cu cardul la comercianti (POS).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri