“Prin strategia adoptata local, Bank Leumi Romania se adreseaza cu precadere IMM-urilor (...) Este foarte important sa poata sa obtina finantare rapid, atunci cand au nevoie, pentru a asigura o dezvoltare constanta companiei pe care o conduc", a declarat Manfred Rauchwerger, senior vicepresedinte executiv al institutiei financiare.

El a mai precizat, intr-un comunicat, ca la crearea liniei de credit Simmplus s-a tintit acordarea creditului in sapte zile, motiv pentru care producerile de analiza au fost simplificate. In plus, garantiile imobiliare au fost eliminate.

Valoarea maxima acordata pentru un singur debitor este de 500.000 lei, iar dobanda este variabila, calculata in functie de indicele de referinta Robor la 3 luni, la care se adauga marja bancii de 5,95%.

Citeste si:

Companiile care se califica pentru accesarea acestui produs de creditare trebuie sa aiba activitate de minimum 2 ani, o cifra de afaceri anuala de cel putin 2 milioane lei si sa nu se afle in procedura de insolventa, se arata in comunicat.

Bank Leumi Romania este subsidiara a Bank Leumi le-Israel, liderul sectorului bancar israelian. In Romania, Bank Leumi este prezenta din anul 2006, avand o retea de 23 de unitati.