16 Mai 2012

Liviu Voinea a fost numit oficial secretar de stat la Ministerul Finantelor



Premierul Victor Ponta a semnat decizia prin care economistul Liviu Voinea este numit secretar de stat la Ministerul Finantelor.

Numirea a fost anuntata anterior la emisiunea "Dupa 20 de ani" la PRO TV, unde seful Guvernului a precizat ca a A lucrat si lucreaza in continuare cu Voinea la programul economic al Guvernului, potrivit Mediafax.

Numele lui Liviu Voinea a fost vehiculat si ca posibil ministru de Finante in Guvernul Ponta.

Liviu Voinea este conferentiar universitar la Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative (SNSPA), Departamentul de Relatii Internationale si Integrare Europeana, si profesor asociat la Academia de Studii Economice (ASE), Facultatea de Relatii Economice Internationale.

Luni seara, Dragos Doros, recent instalat ca secretar de stat in Ministerul Finantelor si numit de fostul premier Ungureanu drept responsabil national cu autorizarea finantarii Phare, Facilitatea de tranzitie si SAPARD, a fost demis de premierul Ponta, postul acestuia fiind preluat de Claudiu Doltu (PNL).

Pentru un alt post de secretar de stat la Finante, PNL l-a nominalizat pe Eugen Ciorici, in prezent director adjunct la Directia de Finante Vrancea, fost vicepresedinte al Agentiei Nationale de Administrare Fiscala in Guvernul Tariceanu.



Citeste si