Clientii Citibank Romania au posibilitatea de a primi inapoi contravaloarea comisioanelor platite in mod direct catre banca, daca nu sunt multumiti de produsele bancii in termen de pana la sase luni, se arata intr-un comunicat al institutiei de credit.

Beneficiul se aplica creditelor de nevoi personale, cardurilor de credit si conturilor curente, oferind clientilor sansa de a evalua produsele bancii pe o perioada de pana la sase luni, in functie de tipul de produs.

In cazul in care pe parcursul acestei perioade clientul nu este pe deplin multumit de produsul sau serviciul contractat, acesta poate incheia colaborarea, fiindu-i rambursata valoarea comisioanelor platite bancii pentru furnizarea respectivului produs sau serviciu.

Astfel, in cazul in care, in termen de 30 de zile, clientul este nemultumit de creditul de nevoi personale si decide ca nu mai doreste imprumutul, banca nu va incasa dobanda calculata si comisionul de rambursare anticipata de 1%, conditionat de rambursarea integrala a sumei contractate.

In ceea ce priveste cardurile de credit Citi, banca ramburseaza comisionul anual de administrare in cazul in care detinatorul de card decide, in termen de 60 de zile de la contractare, ca produsul nu corespunde nevoilor sau asteptarilor sale.

De asemenea, referitor la produsul de cont curent All Inclusive, in situatia in care clientul doreste sa inchida contul in maxim sase luni de la data deschiderii, banca ii va rambursa toate comisioanele unice lunare in valoare de 30 de lei platite pana la momentul respectiv.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Finante - Banci »Citeste si
Cu 1 MIL. de conturi deschise, Revolut intra in top 10 pe carduri
Setari Cookie-uri