Volksbank Romania lanseaza cu ocazia aniversarii a 12 ani de activitate o facilitate de finantare in lei pentru IMM-uri, pe o perioada de un an, cu o dobanda fixa de 12%, a anuntat banca.
Overdraftul aniversar pentru persoane juridice poate fi prelungit si dupa primul an, dar dobanda va deveni variabila, iar IMM-ul nu va trebui sa depuna garantii si nu va plati alte comisioane (de analiza, aprobare, administrare).

In plus, companiile care vor achizitiona facilitatea overdraft in perioada campaniei aniversare, vor beneficia de reduceri cu pana la 50% la comisioanele platilor (intra si interbancare) aferente conventiei de virare salarii.

Astfel, compania va plati pentru transferul intrabancar al salariului catre un angajat doar 0,5 Lei.

"In cazul unui client nou cu o cifra de afaceri anuala de 450.000 lei si cu un risc scazut (situatie financiara solida), suma maxima pe care acesta o poate accesa prin intermediul noului produs, Overdraft Aniversar, este de 37.500 lei (suma maxima aferenta cifrei de afaceri lunare)", potrivit comunicatului Volksbank.

In cazul unui client existent cu o cifra de afaceri anuala de 4.500.000 lei, suma maxima pe care acesta o poate accesa prin intermediul noului produs este de 120.000 lei (suma maxima pentru acest produs).

Volksbank a intrat pe piata din Romania in 2000 si in prezent are active de 4,3 miliarde euro si o retea de 135 de unitati, la nivelul intregii tari.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri