Volksbank lanseaza o linie de credit pentru IMM-uri cu dobanda la lei de 12%

Volksbank Romania lanseaza cu ocazia aniversarii a 12 ani de activitate o facilitate de finantare in lei pentru IMM-uri, pe o perioada de un an, cu o dobanda fixa de 12%, a anuntat banca.

Overdraftul aniversar pentru persoane juridice poate fi prelungit si dupa primul an, dar dobanda va deveni variabila, iar IMM-ul nu va trebui sa depuna garantii si nu va plati alte comisioane (de analiza, aprobare, administrare).

In plus, companiile care vor achizitiona facilitatea overdraft in perioada campaniei aniversare, vor beneficia de reduceri cu pana la 50% la comisioanele platilor (intra si interbancare) aferente conventiei de virare salarii.

Astfel, compania va plati pentru transferul intrabancar al salariului catre un angajat doar 0,5 Lei.

"In cazul unui client nou cu o cifra de afaceri anuala de 450.000 lei si cu un risc scazut (situatie financiara solida), suma maxima pe care acesta o poate accesa prin intermediul noului produs, Overdraft Aniversar, este de 37.500 lei (suma maxima aferenta cifrei de afaceri lunare)", potrivit comunicatului Volksbank.

In cazul unui client existent cu o cifra de afaceri anuala de 4.500.000 lei, suma maxima pe care acesta o poate accesa prin intermediul noului produs este de 120.000 lei (suma maxima pentru acest produs).

Volksbank a intrat pe piata din Romania in 2000 si in prezent are active de 4,3 miliarde euro si o retea de 135 de unitati, la nivelul intregii tari.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Setari Cookie-uri