BCR scade dobanda la creditele de nevoi personale, cu pana la 2%

Banca Comerciala Romana (BCR) a redus, incepand de la sfarsitul saptamanii trecute, dobanda la creditele nou acordate de nevoi personale cu pana la doua puncte procentuale, potrivit unui comunicat transmis de banca.

„Dobanzile la creditele de nevoi personale in lei nou acordate incep de la 13,5%, dobanda este fixa pe toata perioada de creditare pentru creditele in lei. In plus, clientii care isi refinanteaza la BCR creditele de la alte banci sau incaseaza salariul intr-un cont curent BCR beneficiaza si de o reducere cu 100% a comisionul de analiza a dosarului de credit”, a declarat Andrew Gerber, director executiv Directia Managementul Produselor Retail, BCR.

Asigurarea de viata este oferita gratuit si optional, contra cost, clientii pot beneficia de asigurare de somaj care presupune ca, in cazul in care clientul intra in somaj, banca plateste pana la 24 de rate lunare.

Documentatia creditului este in continuare simplificata, fiind solicitate doar 3 acte, respectiv fisa fiscala aferenta anului precedent, adeverinta de salariu / extras de cont curent sau card BCR, o factura de utilitati recenta.

De exemplu, pentru un client care incaseaza salariul prin BCR, pentru un credit de nevoi personale in valoare totala de 15.000 lei acordat pe o perioada 5 ani, rata lunara este de doar 353 lei (DAE = 15,55%).


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
BCR a vandut de 4 ori mai multe credite ipotecare in lei
Setari Cookie-uri