Raiffeisen Bank reduce dobânda la creditele de nevoi personale: cum arată noua ofertă

Raiffeisen Bank pune la dispozitia clientilor sai credite de nevoi personale in lei, negarantate (Flexicredit) cu dobanda promotionala. Astfel, in perioada 23 iunie-7 august 2020 banca va practica dobanzi reduse cu 2,5 puncte procentuale. De exemplu pentru un client care alege sa isi incaseze salariul in cont la Raiffeisen Bank dobanda fixa pe an va fi de 8% pe toata durata creditului de nevoi personale (5 ani).

Pe site-ul bancii, Flexicredit poate fi obtinut in 10 minute, clientii avand acces la acest produs de creditare online de oriunde și oricând, conform unui comunicat de presă emis de către bancă.

Fluxul de acordare a acestui credit este in totalitate online,verificarea informatiilor la ANAF se face în câteva minute, semnarea intregii documentații contractuale se poate realiza utilizând semnătura electronică calificată, iar banii intra în contul curent al aplicantului la un Flexicredit de la Raiffeisen Bank.

“Cererea de credite, în special credite de nevoi personale, a revenit aproape de nivelul inregistrat la începutul acestui an”, a spus Catalin Munteanu, director executiv Aria Persoane Fizice, Raiffeisen Bank.

Recent,

Citeste si:
Parteneriat între startup-ul românesc Confidas și Raiffeisen Bank...
Parteneriat între startup-ul...

Raiffeisen Bank a decis să ofere clienților care își deschid cont curent până pe 30 septembrie zero costuri timp de 6 luni, fără ca aceștia să mai fie condiționați de încasarea unui venit lunar de 2.000 lei. Banca vrea astfel să sprijine noii clienți pentru a trece mai ușor de dificultățile generate de criză pandemică.

Pachetul ZERO Simplu înseamnă comisioane 0 pentru administrarea contului curent, serviciilor de mobile și internet banking, cardului de debit în lei, dar și pentru plăți și retrageri de numerar de la orice ATM din România). Pachetul include și o dobânda preferențială pentru creditele descoperit de cont.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »Citește și
Studiu Mastercard: Românii sprijină micii comercianți în perioada post-izolare
Setari Cookie-uri